Sziasztok!
Ezt a témát azért hoztam létre, mert sajnos tapasztaltam egy kellemetlen meglepetést csatázás után.
A történt röviden, tömören:
Szegény kis országomban sokáig béke és nyugalom volt. Az idők folyamán sajnos túlnépesedéssel kellett szembenéznünk embereimmel
Hosszú tanácskozás után
elhatároztuk, hogy országunk életben maradásért, fejlődéséért hódító hadjáratokat kell kezdeményeznük. A titkos tárgyalások után megállapodtunk,
hogy hazánknál erősebb, gazdagabb birodalomtól kell földet szereznünk. Kitartó munkával és csapatjátékkal megtaláltuk a számunkra ideális, hatalmas kultúrával és jó termőfölddel rendelkező országot, melynek egy kisebb terültetét birtokolni szerettük volna.......
Egy óriási kérdést szeretnék nektek feltenni, amelyre az országomban élő összes bölcs, filozófus nem tudott magyarázatot szolgáltatni nekem, földi halandónak.
A kérdés így hangzik, hogy miért??
Hogyan lehetséges az, hogy ha egy nálam erősebb országot megtámadok 1x, akkor nem a megérdemlett terültet ítéltetik meg nékem vala, hanem csak az 1/2 része??
Ráadásul ez az ország csata előtt, csata közben és csata után is erősebb volt nálam, több értékkel rendelkezett a pontlista nyújtotta információ alapján is.
Országom:
[Csoport]: 4/L
[Fajom]: Gnóm
[Személyiségem]: Túlélő
Ellenfelem:
[Csoport]: 4/L
[Fajom]: Ember
[Személyiségem]: Tolvaj
Válaszotokat előre is köszönöm.