Sziasztok!
Sajna nem tudom, hogyan kell új topicot nyitni, de remélem az irásom itt iseljut azokhoz akik érdekeltek.
Engem rettentően bosszantanak az éjszakai támadások. Főleg az 1/A-ra jellemző hogy hajnali 3-4 óra felé indítják meg a seregeket a klánok illetve az országok. Így az egész csak arra megy ki, hogy "talán" nincs bent az ellenfél. (gyáva alattomos megoldás szerintem) Nekem nem tetszik
. Úgy gondolom akkor jó egy háború vagy egy támadás ha bent van az akit támadok, és lássuk ki az okosabb.
No meg rettentően rossz hogy éjjel csörög a telefon, fel kellni mert támadnak :S
Ezért a javaslatom a következő:
- éjfél és reggel 5 óra között ne lehessen támadni.
Gondolom sok éjjeli bagoly vagy alibizős azonnal a fejét rázza és heves
tiltakozásba kezd. Ezért ha ez túl erős akkor lehetne azt enyhébb változatt is mégpedig:
- éjfél és reggel 6 között -10 vagy -20 % támadási bónusszal lehessen támadni (mivel pl este van fáradtabbak a katonák vagy nem látnak a sötétbe
)
Mielőtt mindenki azonnal nemet mondd. Azért gondoljatok bele, mennyi vita veszekedés volt otthon a családdal a kedvessel, vagy reggel a munkahelyen abból, hogy éjjel fel kellett kelni mert éppen valaki támadott, és nem tudtad magad kialudni vagy hiányoztál az ágyikóból.
szóval várom a hozzászólásokat