-Értem Asszonyom.
Öszepakolom a használható dolgokat aztán felkészülök, hogy ezúttl nagyobb csapat fog átmászkálni a termen ( a széttépett takaró két megmaradt csíkjából kiszedem a tűket és a zsák aljához kötözöm őket, mármint a takaródarabokat) .
-Azt mondom egyesével menjünk. Elsőnek megyek én aztán Hyas. Utánna a Nagyúrék, majd Stancil és Farkas - Alysium-ra nézek - Már ne haragudj, de szerintem egyikőnk sem örülne, ha esetleg megszédülnél és félrelépnél menet közben. Mindenki akkor indul, ha az előtte lévő lelépett az utolsó lapról. Rendben?
Semmi baj, majd én magyek utoljára - válaszolom Grennek.
- Valóban így lesz a legjobb és valakinek hátul is kell lennie, aki lát a sötétben.
Utolsónak indulok a megbeszélt sorrend után és reménykedem, hogy épségben átérek.
Ha senki nem emel kifogást akkor megyek is át a lapokon (persze nem toronyiránt, hanem a biztonságos "folyosón") és belépek a továbbvivő alaútba. Megállok egy lépéssel beljebb és bevárom a többieket. Amíg várok nézelődök mindkét látásommal és igyekszem meghatározni, milyen mélyen is vagyunk és hogy felfedezek-e valami veszélyesnek tűnőt.
Last edited by Chris; 01-22-2007 at 10:56..
|