Quote:
Originally Posted by Meteo
Az írásod első feléhez:
Hiába vásárolná fel a nyersanyagokat (ezt most is meg lehet tenni szerintem, néha meg is teszik, úgyhogy már ez miatt sem értem mi a baj), ha egyszer az emelt árat is ki lehetne fizetni... Igaz, kicsit nehezebben de akkor is. És én már mondtam azt is, hogy ha sok pénze van, és nagy területen van (azaz letáborozott valahol), akkor ne kapjon nagy adót.
Erre mondtam még az elején, hogy ne csak az arany mennyiségét nézzétek, hanem az értéket is, amit képvisel.
Azt hogy valakik meg csinálnának 20-30 országot... Hol? Anarchban? Tőlem...
|
teljesen mindegy az emelt ár, hogy azt ki kell fizetni, ha egyszer az adó miatt körönként milliárdok kerülnének a csopiba, az fölforgatna mindent, és igen, az aranynak nulla lenne az értéke ezzel megbojgatná a föllépések miatt a teljes rendszert
ha megérné, és ilyen nagy mennyiségű pénzt hozna, néhányan úgyis csinálnának 20-30 orit sima csopiba - ha szabad, ha nem, mert sajnos vannak ilyenek...
lehet mégsem kellene abajgatni az adót, mert az valamiféle láncreakciót indítana el, hogy mindenki mondaná, hogy akkor itt vigyünk ki még 1 kis pénzt, ott hozzunk be még 1 keveset, és szééép lassan csinálnánk 50 új, fölösleges szabályt/játékelemet