Segítsetek! Hogy mennyek szabira!
Eggy hatalmas problémával fordulok hozzátok. (számomra legalábbis az)
Már vagy 4 éve hódítózom de csak időszakosan. Ez konkrétan azt jelenti hogy szünidő/vizsgaidőszak van hód suli alatt nincs. Eleinte mindig ujj orit kezdtem mert ugy hagytam abba hogy végleg. De most van eggy már jó régi és kedves kis orim amitől nem szeretnék megválni. Nos ez az ori törp. És elhatároztam hogy törpként is viszem végig. A törpel viszont meglátásom szerint sokat kell játszani. Próbáltam vinni suli alatt is. Az lett a vége hogy szétverték. Ha előtte vagyok szépen haladok előre. Jelenleg a 2/b közepén tartokés még kb 3-4 hétig tudok aktív játékos lenni. Ahhoz hogy elérjem a top 30% ot kb 100-150 hejet kell előrelépnem. Még a történethez hozzátartozik hogy legközelebb min. 3 hónapot leszek aktív.
A kérdéseim a következők:1: Mi történik ha az 1/a ba nem lépek klánba csak felmegyek és leszabizok fél évre. 2: Mit javasoltok maxoljak ki gyönyörűen a 2/b top 30% ban alatt épp és majd nyáron lépek szintet vagy siessek és igyekezzek még ebben a 3-4 hétben szintetlépni?
3: Vannak e az a ban olyan klánok akik hasonló ütemben játszanak mint én?
4: Egy közepes tudású játékosnak mennyi ideig tarthat az a ha nyugodt tempóban akar rajta végigmenni?
|