Quote:
Originally Posted by BeeLord
Ha pedig védekező típusú, felfedezgetéssel haladó elf vagyok, mit ajánlasz? Gazdálkodó személyiséget? Hisz gondolom a klánom irányába kell valamit tennem. Fegyvert termelni, bányászkodni nem érdemes elf-fel. Marad a tekercsírás, kajatermelés...
|
Az elfnek, de a többi fajnak is szerintem kiváló személyiség a tudós, gazdálkodót nem célszerü játszni mert nem fogsz nagyban termelni ha jól sejtem, kereskedőnek se érdemes lenned. a pénzt bevédeni elég 20bank és megfelelő katonai védelem.
A törpe jó szövik nélkül sebezhető, javaslom az elf, óriás és gnóm fajokat neked. Az ork ugyan jól üt de ha nicns mögötte elég pénz meg egy klán aki ellátja akkornem sokra mész vele.
Szerintem nem feltétlenül kell felfedezgetősben gondolkodni, ütögetni is lehet nyugodtan, azért a fellépési hekitöl a top30-ig nem oylan rettentő erős a mezőny szerintem hogy ha lent ment a játék itt ne menne.
a top 30 oylan 3500-3600hekin kezdődik, tehát ha tudsz szépen 2400hekin lépni akkor egy bő ezrest kell összeütnöd, ami talán 10-15 sikeres ütés.
Ha felléptél hét körig védelem alatt álsz de 24körig nicsn piacod, szóval mielőtt lépsz rendesen nézd át az orid, ijjaz be mert úgy sem fogsz első nap támadni. Nem kell helyet hagyni hogy majd fent veszel bele egységet.
Na hirtelen ennyi jutott eszembe.