Quote:
Originally Posted by dreaman68
Az A az egy csopi csak. de viszont azzal egyetértek h annyian mennének érte mint a varié meg a tolié de sztem a 3 közül ez a 3.
1. persze ha okosan kihozzuk jó az építész. de azért a kereskedőt nem lehet összehasonlítani a túlélővel. maga h rendes zsé jöjjön sok barakk kell ergo kevesebb barakk --> gyengébb védelem
2. nem azt mondtam h nincs de nemsok és csak kicsit éheztetős nem fullosak. azért ha összetalálkozna varissal egy éplista után nem lenne nehéz dolog kinyírni......
|
Igen az A egy csoport csak. Ettől függetlenül sok más dolog is csak itt nyer értelmet. Pl ork tábornok párosításnak is az A-ban van igazán jövője.
Pl biztos sokat segítene a gyengébb klánoknak, de alacsonyabb szinteken is egy-egy szintlépés után az átépítésben is nagy haszna lehetne...
1. Spec én még soha nem voltam túlélő és soha nem is leszek sztem, mert számomra (már elmondtam h miért) nem nyújt igazi előnyöket. Óriással pl előbb lennék kereskedő mint túlélő. Ráadásul nem kell feltétlenül sok bankot építeni attól h valaki kereskedő. Ha sok pénzt mozgatsz akkor a kereskedő szem.mel járó fele pénzlopás +pl 10 bank már eléggé megfogja a pénzt. +/- 10 barakk meg nem fog számítani semmit. A 10 bank pedig egyeseknek elég arra h az önköltséget megtermeljék. Ettől függetlenül nem kell meggyőzni a túlélő szem előnyeiről. Egyrészt mert nem lehet

, másrészt meg ha más számára ez vonzó akkor hát válassza ezt. A téma nem ez.
2. Egy tanyafree orit egy tolis hamarabb kicsinál mint egy varis(szerintem).
Persze ha már tanyafree akkor valamit nyer is rajta szval ha bent van akkor lehet h szétszedi a varist/tolist/hadist...
Pl egy tanyafree vari, vagy toli ori is létezik... No de ez sem téma most.