Quote:
Originally Posted by Solaris
Az építész szem.ért legalább annyian tolonganának érte mint a varázsló, túlélő..stb személyiségért. Alapvetően ezek sem a leggyakoribb szem-ek.
Az A-ban pl igen is sok értelme lenne...
|
Az A az egy csopi csak. de viszont azzal egyetértek h annyian mennének érte mint a varié meg a tolié de sztem a 3 közül ez a 3.
Quote:
Originally Posted by Solaris
1. Nincs is abban semmi rossz h az utolsónak választanád a kereskedővel együtt. Pl én sokkal hamarabb választanék kereskedő szem.get mint túlélőt, mert én annak alig látom értelmét, de ezzel nincs is gond 1xrűen más az izlésünk. Ettől még azonban ha értelmesen lecsiszolódik a pl építész szem. még be lehet vezetni.
2. Erre azért ne fogadj biztosan...
3. Egyetértek. A lakástekire vonatkozó mindenféle bónusz túlságosan erős lenne a meglévő személyiségekhez képest. Új személyiséget csak a meglévők erősségéhez mérten szabad bevezetni.
|
1. persze ha okosan kihozzuk jó az építész. de azért a kereskedőt nem lehet összehasonlítani a túlélővel. maga h rendes zsé jöjjön sok barakk kell ergo kevesebb barakk --> gyengébb védelem
2. nem azt mondtam h nincs de nemsok és csak kicsit éheztetős nem fullosak. azért ha összetalálkozna varissal egy éplista után nem lenne nehéz dolog kinyírni......