Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-09-2006, 04:12
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula
Half megkockáztatok egy merész megjegyzést, lehet hogy a betörö is elgondolkodna azon hogy esetleg vásárra vigye e a bőrét
Bár szerintem vannak hivatásos bűnözők akiknek mindegy hogy Te otthon kutyát fegyvert vagy risztot tartasz.
A másik van egy FERÉSZ nevü szervezet, remélem még működnek, Fertartási engedélyel rendelkezők érdekképviseleti szervezete, valami ilyesmi a nevök, annak idején mikor az új fegyver tartási törvényt dolgozták ki, ők egy kiváló ajánlást tettek a törvény alkotok elé (természetesen azokat ez nem nagyon érdekelte) de it hozzá értő emberek kidolgoztak egy nagyon szigorú követlmény rendszert, pl azt volt benne hogy a fegyverismereti vizsga ne abbol áljon hogy lőtéren nem lövöd agyon magad és hogy 5 lőszert el tudsz engedni a lőlap irányába, hanem egy 300 lövéses ipsc pálya teljesítése volt a feltétel, mert aki azt megcsinálja arrol elmondható hogy biztonságosan tudja használni a fegyverét, elő fogom ezt keresni és bemásolom ide nektek pontosan. (még jó h az első számto laz utolsóig az összes kaliber meg van itthon)

Abból nekem is megvan pár, de elég finyásan olvassom a cikkeket róla innen látszik hogy inkább érdeklödő vagyok mintsme a dolgok nagy tudoja
Hát ihgen elgondolkoznának. Dehát a kockázat valamilyen szintne most is megvan a betöröknek. És ha szervezettek amúgy is többne lesznek több fegyverrel. Hát nem tom melyik a jobb megoldás. Én remélem az elözőben is azt írtam, hogy támogattom a fegyver tartását otthon kocsiban is!! egy megfelelően elkészitett vizsga után.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules