Quote:
Originally Posted by NorB
Arrakis, szavaztál, leszel szíves tudomásul venni, hogy sokan meg máshogy szavaznak, és főként azt, hogy a szavazók között sok az A-ban is aktív játékos
a téma egyébként a kék számokról szól, nekem a kék számaim összege 9, neked mennyi? (ja és én útálok felfedezni)
|
Már meg ne haragudj, de szavaztam, innestől hallgassak, s meg se próbáljak hatni mások véleményére?

Biztosan viccelsz

Legalábbis jót mosolyogtam
Nekem 4, azért nem 8, mert egyszer töröltem egy orit a bből, ami teljesítette már a feltételt, egyszer meg az Abol, ami szintén.
Mindkét esetben azért, mert volt az 5. szinten orim, csak egyszerűen nem akartam lelépni.
Ezen kívül ha érdekel elmondom, hogy kb 200 orival játszottam már (Igaz 90% anarchban játszott, ami más világ), s sosem érdekelt a fordulás, nekem mindig az volt a célom, hogy a játékban elérjem a csúcsot, ezért minden csopit kiélveztem, sokáig játszottam el bennük, s nem szívbajoskodtam orit törölni bárhonnan, függetlenül attól, hogy már kis akármit szerzett volna, vagy csak vhol az elején járt a hodnak.
Ha nem lett volna muszáj fordulnom, akkor valószínűleg még 4 sem lenne ez a szám. De amikor az Aban játszottam, s a bben 2k kör óta ott dekkolt vhol az orim majd ugyanannyi top körrel, mint tényleges körrel, akkor azt mondtam én is, jó, ezzel kipróbáljuk majd hogy lehet több személyiséget szétosztani, hogy lehet ezáltal multifunkcionálissá tenni egy orit, vagy éppen erősíteni vele.
Ezzel egyetemben tiszteletben tartom azt, hogy ez nem mindenkinek a célja, van aki inkább körbe rohangál, mert minden csopinak mások a szépségei.
De megjegyzem, hogy igazi kihívást sztem egy közepesen jó játékosnak, vagy jobbnak csak az A jelent. Pont azért, mert mindenkinek kötelező, ezért ott nem csak 8 - 12 nagyobb tudású játékos lesz csak, mint egy szimpla csoportban, hanem ennél lényegesen több.