Kicsit hozzászolva a témához.
Szerintem ezzel a változtatással kicsit differenciálodik azoknak az oriknak a helye, akik eddig 1/A-ban a top30%-nal tronoltak, hogy korbetudjanak menni az orijuk, szerintem ez igen sok ori.
Egy kicsit ez a mezony most szejjelebb fog huzni, mert esznek orik, amelyeknek feljebb kell menni.
S valahol mar lett emlitve, hogy mennyi idő kell egy orinak ahhoz, hogy 5. szintről kezdve letudjon fordulni 2/B-ből, ha van orija 1/A-ban.
Én olyan fél évre emlékszem.
Bár nem ismerem az 1/A-s top% határokat, de megintcsak azt mondom, hogy szerintem a (4),(5) vagy több személyiséges orikat érinti keményebben ez a változás és kell picit feljebb menniük, mint az eddigi top30%, már ha ott voltak.
De ezek a játékosok már legalább 2 éve játszanak, így szerintem elvárható tőlük, hogy az 1/A-ban is megtudják a helyüket állni a top x%-oknál és eltudjanak addig menni.
De persze, amit monro is irt, hogy le is lehet adni a személyiséget.
Bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a személyiségszám, amennyivel jobban lehet játszani és tényleg hasznát veszi az ember aktív játék során, de szerintem ez 6-nál biztos nem több, de javitson valaki ki, ha tévednék