Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nem igazan a teruletaranyossag szamit! az 5. csopiban iszonyat olcso a kaja, tehat nem nagyon erdekel, ha nem muxik 100%-osan az osszes tanya. kesobb sokkal jobban ki vannak elezve az orik, igenis istencsapasa a betegseg, ha meg a helytarto erre ra is huz kepzessel + meg a kaja is elfogy a plusz emberhiany miatt es az is elvandorlast okoz, pillanatok alatt leamortizalodhat az orszag. teruletaranyosan 200 hekinel nem is erdekelne, de mondjuk 1500 hekinel mar igencsak!
|
Látom nem egyről beszélünk területarányosság alatt.
Ami 200 hekin így működik, az 2000, meg 20000 hekin is így fog, csak arányaiban 10*, 100* erősebb mértékben, csak lusta voltam nagy számokkal matekozni, de a kedvedért megtehetem

beszorzok mindent 10el, vagy 100al, akár 10000 el is
A másik felét nem igazán értem, a fenti példa pedig arra vonatkozott, aki csak 11 kör alatt jön rá, hogy beteg, szal 8 óra munka, s még 3 óráig utazott is a delikvens. Namost ezen idő alatt egyen meg 30k bála kaját 300 aranyért, ez 9 milla, ha ezt nem tudja egy 1500 hekis ori kifizetni, akkor nem vipre, hanem egy új 5. szintű orira van szüksége, hogy jobban megtanuljon játszani, s gazdálkodni.
Más kérdés, hogy ez elméleti kajálás, mert mivel nincs gépnél nem tudja megvenni ezt, amire az orinak szüksége lenne, szal még ezt a pénzt sem költi el.
De 1500on melyik csopi van tele hullákkal, vagy fertőző orikkal?