Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-21-2006, 13:25
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Na ez lenne sztem a kisklánok halálos ítélete a nagyokkal szemben
Másrészt a problémák javát a szőnyeg alá söpröd vele hiszen egy nagyklánnak elérhetetlen helyen csak akkor lesz részklánja ha ütni akarnak a hadiorijai. És ezzel a pontlistába kerülősjavaslattal elérjük,hogy 80% barakos részklánok lecsapják a kisebb egész klánokat akik a maguk ellátására is kell hogy épületeket tartsanak. Na mindegy nem tudom magam ugy látszik írásban elég hatékonyan kifejezni sajnos. Nem is erölködöm vele, mert most is hoztál fel olyan dolgot amit már korábban cáfoltam.

Egy pontban azért valahol igazad van... lehethogy sok a 20% malusz. Bár ha azt veszem, hogy attól félsz, hogy kiválasztják közületek a leggyengébbeket akkor üti egymást a két mondatod.

Átgondoltam, és asszem igazad van, tényleg csak a nagy klánok tudnák hatékonyan kihasználni az én javaslatomat, szal abban a formában nem jó. A tieddel viszont továbbra is megvan az a bajom, hogy követhetetlen, láthatatlan, és ami szerintem a legfontosabb, az ellenséges klán 80% barakkos orijai még csak nem is a teljes klánommal kell megverekedjenek, hanem kihagyhatják belőle az elfeket meg a gnómokat pl. Marad ellenük törpe ork meg óriás, és lehet ütni. Úgy vélem, továbbra is a nagyok fogják a kisebbeket ütni, már csak azért is, mert a 80% barakkhoz is kell egyéniben egy elég védett hely a pontlistán, nem akárki teheti meg. 20% malussal meg 60% barakkos részklán az életben nem ver be még egy törpékből kirakott célpontot se
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules