Quote:
Originally Posted by wand
ha csak pl Antialkeszokat nézem akik hónapok óta pontosan ezt jáccák és ezalatt nöttek meg az eredeti orijuk duplájára csata nélkül, akkor egyedül annyi változik, hogy a tápos orik lasabban fognak fedezni, de amúgy marad ugyenez a felfedezős játék a toppban, csak egyeseknek picit lassul..
|
Az Antialkeszok jó példa. 2 éve 200K-s orik voltak, ma pedig 500 talán. Rohamos fejlődés tényleg

És még klánnnal is ütöttek asszem nem is egyszer. Na mindegy
azt gondoltam tetszeni fog mindenkinek,hogy nem egyformán lesz tré a nagyoknak és a kicsiknek.
Igazi esélykiegyenlítő javaslat kár, hogy megint piti dolgok miatt vagyunk felháborodva

Nagy kaland ha felfedez 20K-n valaki napi 100 hekit... nabumm egyszer csak eléri a 4. helyezettet és akkor vagy őt ütik vagy ő üt. Így legalább minél nagyobb egy ori annál jobban gyorsulna a felzárkózása a tophoz és nem a mai 3-500K-s orik szívnának, mert nincs a környezetükben ütőtávban senki se klánnal se egyénileg. Én ezt végiggondoltam sztem tegye meg mindenki azok érdekében akik az elkövetkezendő 1 évben utol kívánják érni a topot anélkül, hogy ki-be kéne lépekedni a klánjából kölcsönorikat kunyerálva egy-egy klánütés erejéig.