Quote:
Originally Posted by Békés
Akkor téged miért zavar az hogy megpróbáljuk ugy megreformálni az 1/A-t hogy hozzájuk lehessen férni?
|
Ezt Te sem gondolod komolyan, hogy ezzel majd hozzájuk lehet férni
Nem vagyok békepárti ezt nagyon jól tudja szerintem mindenki, illetve az is köztudott, hogy fedezgetős sem.. Per pillanat elnézve a pontlistát, egyéniben még tudok ütni kb 3-4et.. ezzel kb feljutok 12-13K hekire.. picit talán többre.. klántámadással is biztos lehet még haladni.. de egy idő után már nem lesz kit klántámadni sem és "muszáj" lesz felfedezni.. ilyen követelményekkel lehet, hogy 4-5év múlva majd lesz 20K-s orim, amit a top 10 termeléséből fogok odáig fedezgetni, hiszen nekik jobb dolguk sem lesz mint termelni termelni és termelni és dörzsölni a kezüket, közben jót röhögni azokon akik majd mennének utánuk szépen..
Hozzáteszem nem a javaslat ellen, vagyok (mármint de, csak kb semmit nem ér a szavam ebben az esetben szóval inkább nem is erőltetem) csak ha már valamint változtatunk, akkor ne magyarázzuk olyannal, amihez semmi köze.. a 23K-s oriknak ezzel szerintem egy cseppet sem lesz nehezebb élete, csak azoknak akik utol akarják érni őket