Serg! Soha nem tudtal, es soha nem is fogsz tudni velem elbanni, mert te csak igergetni tudsz! Es zoldben is csak verni tudod magad ha valaki megszolja a tevekenysegeidet, mar ha van irasjogod!
Nekem nem kell bemutatnod magadat, meg hogy mit csinaltok! Nem kell a szemfenyvesztes es azt se kell megmagyarazni hogy mi a kulonbseg elso lenni, meg tobbszor a top 20-ba feljutni!
Nevezhetsz gyavanak, onelegultnek, erthetetlennek es barmi masnak!
Gyava az aki fel harcba szallni 450k erteken!
Onelegult az aki azt hiszi hogyha mar jatszik par eve akkor ő a mindenhato aki barkivel el tud banni, es az a jo amit ő csinal es ebben senki ne akadalyozzza meg!
Erthetetlen az aki mindezt nem birja felfogni, es ragaszkodik a sajat tevhitehez!
Nem birod felfogni, hogy baromira nem izgat hogy mit csinalsz vagy mit csinaltal! Azt szeretnem hogy ne lehessen megegyszer ilyet megcsinalni azokkal szemben akik harccal ernek el eredmenyt! Ne hidd mar azt hogy senki nem tudja vagy nem lat bele abba amit csinaltok!
Az ilyen meset meg hagyd meg a gyerekeknek hogy 450k-tol nem volt kit utni, de haladni akartam, de idom nem volt jatszani, es a meset befelyezve a vegen csak beutottem azt akit eddig nem utottem, mert...