Reaktor:
Quote:
És a szétszakadó mezőny miatt ugye ezáltal kevesebb kláncstaa lenne-lehetne fent.
|
per pillanat 0 csata van, ennél kevesebb nemhiszem, hogy lehetne
Quote:
Azaz ha nehezedik a felfedezés akkor globálisan nehezebb lesz kitölteni az 500K feletti szakadékokat is.
|
értsd már meg, hogy nem normális, hogy 1.1M pontból 550k-t fedezni akar mindenki.
arról nem beszélve, hogy mire közületek csak 1 ori is felfedezi magát, addigra Sergék ha kedvük van 10 orit viszenk maguk mellé.
nonszsnsz dolog, hogy egy 1M pontos ori 225 katonáért fedez fel 1 hekit..
igen nehezebb lesz, de nem lasabb, ha valaki belekezd 1 év alatt simán felmehet 1M pontra csatákkal.
Quote:
Myth, és én is jelentkezünk.
És Csávó nevében is jelentkezek. :-)
|
no akkor Mérivel és heróval már van 5 db ország aki nem fedezett.. mivel ebból kettőről tudom, hogy ezután sem akar fedezni, akkor bátran kijelenthetjük, hogy máris van 3 ország, aki nem fedezett.. és van másik 30 aki végig fedezte. ezt kell megszüntetni.
Quote:
Bizton állíthatom, hogy Sütipók csimpaszkodni fog :-D
|
no igen, látod Te hozod fel példának, holott ez pont egy ellen példa
Süti és grimbó elf, 300k pont óta nem tud felfedezni 1 hekit sem, mégis mindkettő 800k ponton van! tehát fel lehet menni felfedezés nélkül?? a válasz ott van a pontlistában: IGEN FEL.
kié a nagyobb érdem Sütié aki 300król 800k-ra ÜTÖTTE magát vagy azé aki 500k-ról 1.1M pontra fedezett fel?? szerintem egyértelmű..
és ha egy elf fel tudott menni, akkor nem hiszem, hogy ez más fajoknak lehetetlen kihívást jelentene..
ja igen jáccani kell hozzá, és néha áldozatokat is kell hozni, de talán ez az 1/A topjához, egy elvárható dolog.