Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-30-2006, 12:10
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dym View Post
Szerintem nem kell változtatni a felfedezésen, így jó ahogy van.
Aki nem akar harcolni, az is tud így haladni (igaz nagyon lassan), aki meg eleve harcban gondolkodik azt meg úgy sem érdekli, hogy mi lesz a felfedezéssel.

Én továbbra is csak 2 megoldást látok az 1A problémájára:
-A már említett max területet csökkentése az egyik. Így aki az első helyre akar kerülni annak lesz lehetősége beérni az elsőt (persze csak akkor, ha tényleg drasztikus csökkentés lesz ez, mert azzal nem oldódik meg semmi, ha 100k-ról csak 50k-ra lesz csökkentve).
Garantáltan harccal lenne eldöntve ki van az első helyen, így az is megkapja a megoldást aki a több háborút szeretné elérni, mindezt úgy, hogy nem a "kicsik" járnak rosszul, hanem végre a "nagyok" is be lesznek vonva a háborúkba.
-A másik megoldás ami ellen tuti, hogy az összes mega-giga ori tiltakozni fog és szerintem Ati is egyből elveti, az a fordulás kényszer bevezetése az 1A-ban.

Tiltakozom, pedig nem vagyok mega-gigaori. Bár valószínű sose nem leszek, attól még egyszer én akarok lenni az első, az 1/A csúcsán. És ha egyszer első lettem, akkor szeretnék a lehető leghosszabb ideig ott ülni, hadd lássa mindenki, milyen király vagyok. És nagyon nem szeretném, ha kötelezve lennék a fordulásra. És azt se szeretném, hogy a top 10-ben vagyok, gyűjtöm az erőt, hogy feljebb jussak, és akkor kellene leforduljak... Sőt, engem nem zavar az sem, hogy messze vagyok a céltól, és valószínű az elkövetkező 2 évben a top 10-nek közelébe se szagolhatok. Ha könnyű lenne elérni, kisebb lenne az értéke.
Viszont lenne egy krédésem: Téged miért zavar a pár darab 20k hekis ori? Te nem akarsz játszani A-ban, csak ork tábornokkal felütni magad, és 1000 kör múlva lefordulni. A mostani lépéshatár iszonyat messze van a toptól, és távolról sem lehetetlen elérni.
Szal én játszok, és szeretek játszani A-ban. Monroval ellentétben szeretek játszani lentebb is, azaz van még pár orim, amikkel itt-ott háborúzhatok. Remélem sose kerülök olyan helyzetbe, hogy választanom kelljen, melyik játékstílust játszom, mert mindkettőt nem lehet.
Jó és pörgős dolog 200 hekin háborúzni. Két szövi 70-80 ütést is bevihet egymásra, aztán max 2-3 nap alatt- rendszerint kevesebb idő is elég ehhez- helyreállítják az összes kárt. Nem hiszem, hogy A-ban van olyan klán, amelyik kibírna 70 ütést akárhány ori is van benne, és a helyreállítás is lényegesen hosszabb időt venne igénybe.

És végszónak: Ati nem egyszer kijelentette, hogy a játék végcélja az A első helye, azaz semmiféle fordulási kényszer nem lesz azzal kapcsolatban....
Egyetértek vele
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 150 (0 members and 150 guests)

Posting Rules