Hulla update

Azt gondoltam, mivel a fertőzéseket kizárólag élőhalottak terjesztik, ezért  

láthatóvá tenném a hullának azokat az országokat, amelyek betegek.  
Gyakori stratégiai eleme a játéknak a túlerőben lévő ellenféllel szemben, hogy hullát, vagy fertőzött országot támadnak az agresszor gyengítésére.  
Ezzel a módosítással viszont az ilyen országok kitennék magukat annak a veszélynek, hogy a hullák "vérszagot" kapva rákattannak az ilyen országokra. Sőt, ezen túlmenően én az élőhalottnak valamennyi bónuszt is adnék, ha fertőzött országot támad, mivel eleve saját esszenciájával-fertőzés- gyengített ország a célpontja. Ezen túlmenően még képességet  is kapna arra, hogy valahogyan tájékozódhasson a fertőzés nagyságáról annak érdekében, hogy kiszámíthatóbb haderőt küldhessen.  

Ezekkel a módosításokkal nem lenne annyira vak a hulla és a hulla-invázió egy izgalmas eleme lenne a játéknak.  

Mit gondoltok? 

Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok  (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q] 

Last edited by Rotcsa; 02-03-2016 at 16:24..

Reason: fertőzés-szót betegre cseréltem a félreértések elkerülése végett.

|