Quote:
Originally Posted by bandes
Ez 106%. Vmi nem stimmel.
|
Valószínűleg a tanácsadókból másolta ki, ahol kerekített értékek vannak...
Zsanett: nagyon kevés a templom, és szerintem kevés a kocsma is (és igazából a barakk is); bányákat nem érdemes tartani, ha helyette tudsz támadni és fosztani; kovácsot úgyszintén nem érdemes (legalábbis nem ilyen sokat). Ezen kívül tarts inkább annyi lakáshelyzeti tekercset, hogyha lopnak, akkor is 30% fölött maradjon, mert így ha lelopnak, elmennek az egységek körváltáskor.
Ezen kívül szerintem pár háztól is megszabadulhatsz, mert 200 hektáron nem nagyon tudnak még gyújtani, viszont ekkor mindenképp szentelj figyelmet az intézőre, a fontos épületek (barakk, templom, kocsma) mindenképp legyenek felül, hogy oda mindig jusson ember.
Ezen kívül én az íj/ló arányt is változtatnám; ha van 10% tornyod, akkor elegendő annyi íj, ami a 10%-ba belefér. Ez egy picit kockázatosabb, de a kitámadási bónusz miatt általában elegendő, és a lótöbblettel Te is tudsz taktikázni (ha valaki támad, Te is támadod őt).
Amennyiben pedig ritkán lépsz be, és nem tudsz figyelni az országodra, nem az ork fajt javaslom.