Megígértem magamnak, hogy nem írok ide többet, nehogy valaki engem higgyen a törpék és az "mf törpék királyának", holott erről szó sincs.
De nem tudok elmenni mellette, hogy egy szón játszadoztok. Vagyis a hadi-tolvaj szón. És nem tudok elmenni mellette, hogy nem ajánljátok egy fiatal játékosnak a törpét... Hanem inkább a hadi szó miatt a gnómot, mert, hogy egy hadi-tolvaj törpébe nem lehet bánya meg kovács?
A törpe nem egy fix éplistával mozgó ország... Spec az én törpémben sose volt 40% barakk, és mindig volt benne néhány bánya. És azt sem hiszem, hogy a hadi-tolvaj törpe azért hadi-tolvaj, mert neki kell menni támadni. 30-35% barakkal simán meg tudja támogatni az orkot a kellő mennyiségű lovassal, és ha háború van, simán tud ütni is vele...
Lehet, hogy egy ilyen törpe nem képes felvenni a csoport első helyeiért a versenyt, de egy jópár személyiségig annak úgy sincs értelme, viszont haladás közben is el tudja tartani az országát, a pihenőidőkben meg nem kell sok plusz épületet felhúzni, hogy utána bonthassa...
Dance, nyugodtan vágj bele a törpébe. Ha nem fog tetszeni, akkor változtass. (Persze, amiről nem volt szó: ha nem aktív a szövetség, akkor inkább mégse legyen törpe az a törpe.)