Quote:
Originally Posted by Kubbi
Jelenleg ami elfogadott problémának tűnik (számomra), hogy a kezdők eltűnnek 2nap után.
Az 5. csoport védelmi ideje alatt. Már a legelején.
Ezen kellene változtatni, nem a szintlépéskori védelmen. Az jó úgy ahogy van (szerintem)
|
Akkor mennyi legyen a védelmi idő?
1 képzésnyi?
Gondolom, az utána kapott millió sereg majd itt tartja az újakat
Quote:
csökkenteni a tolvajlásnál a pontkülönbség miatti hatékonyság romlását.
Kicsit ütőképesebbé tenni a tolizást, több tekit vinne el egy lopásra, vagy akármi.
Kevesebb megszerezhető föld, hogy közelebb maradjanak egymáshoz a támadott és támadó orik, kevesebb aranyat fogjon a bank, hogy magasabb hekin is lehessen lopni (nem hinném hogy sokat kéne rontani rajta, de annyit mindenképp lehetne hogy ne 15-20bank fogjon le minden kp-t.
kevesebb nyersi igénye legyen az építkezésnek (most is egy két pusztítás 2-3-400mill kárt képes okozni. (talán ez is visszafogja a szöviharcokat.)
|
Azért ne lopjon már -/+ 10k-ról szarrá bárki...
Több tekit vihetsz, ha neked több van és a lopható orinak is több...
Mégis mennyit vigyen? 10k-ból 2k-t egyből? Vicc...
Kevesebb föld? Oké, mondjuk 200-on, de azért 2000-en ne 60 hekit üssek már alulról...
Kevesebb nyers igény? Legyél gnom vagy építész, esetleg törpe...
Pont azt vennéd el, ami a pusztítás lényege, hogy kopjon az ellen tartaléka (persze morál is számít

)
A szöviharcokat ez nem fogja vissza, inkább a sűrű "ismerőshálózat"
Quote:
1. szerintem a szövi részesedés változtathatósága nagyon meggyorsítja a szövik feljutását
2. az elf nem tud gyújtani
|
Miért baj, ha nem szakad szét pár földelés után a szövid? De állíthatod 0-ra, ha neked úgy jobb...
miért ne tudna gyújtani az elf? hogy nem éri meg? az igaz, de "cserébe" van pár bónusza...
Az óriás tényleg nem tud gyújtani, az nem baj?
Quote:
Szerintem nincs gond az üres fárázisokkal. A problémákat néha elég nehéz megnevezni.
|
Az a legnagyobb probléma, hogy nincs vari és toli?
Ki tiltja meg bárkinek is, hogy ne azzal játszon?
Jah, hogy lehet többet kell rá figyelni és nehezebb? értem...