Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-22-2011, 20:40
Linx Linx is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 76%

Quote:
Originally Posted by NewJackCity View Post
amugy nem értem ezeket a nagy vitákat
hargmor javaslata nem hulyeség
ha havi 2 embert veszit a játék mert képtelen a haverjaival 1 csoportba regizni az 12 év alatt tobbszáz játékos elvesztését jelenti
nem értem hogy mit problémáztok ezen
és azt sem hogy miért kell zerozni ha azt akarod hogy a kezdő orid a haverokkal legyen szoviben 5os szinten
és hogy mi a francnak kéne 6 hetet várnia még fel tud lépni a 4es szintre ahol csatlakozhat a barátaihoz akik a játékba hivták "mert ott már kozos csoportba tudnak kerulni"
szerintem ha nem is választhato csopi
de annyi alap kéne legyen hogy ha meghivsz valakit a játékba
akkor azzal a meghivóval egy csopiba tudjatok kerulni
mert ez igy elég vicces hogy meghivni tudsz valakit de ha nem tud abba a csopiba regizni akkor dogoljon meg azt várjon 1000kort rá vagy fizessen érte
ez ugy oszintén elég gyenge marketingfogás hogy helyezd el a bannerunket kapsz 1havi vipet ha A_ba felér
de amugy egy csopiba a meghivot kuldovel nem tudsz kerulni ha épp telitett a csopija :P

ati is ha belegondol hogy meghivják valamilyen játékba
és nem tud szovizni a haverjával majd azt mondják várjon rá 6 hetet
akkor ott marad e abban a játékban vagy hagyja a francba
és keres másikat néhány káromkodás kiséretében

a 72 ora alatt probafeladatok és probalopkodás és egyébb szárnyprobálgatási lehetoség az uj regisztráloknak felvetés az teccik és jó otlet
azon a vonalon érdemes elindulni

totya otlete hogy kulon csopiba keruljenek elég rossz otlet
sose tanulnának meg jáccani
es a 3as szinten nem 30 hekit fog bukni elso nagy pofonként hanem mondjuk 300at
szoval azt semmiképp nem javaslom
azért egy 20-30hekis pofon is elveszi a kedvet sok kezdőnek
nincs szukséguk tobbszáz hekis pofonokra mert azonnal abbahagyják

Ez bizony így van! Engem is barátok beszéltek rá a játékra és csak a véletlen műve h pont oda kerültem és segítettek a játékban, ha nem így történik szerintem már 1 hét után már nem is játszom! És megjegyezném h a barátok elég régóta játszanak és minden eddigi szövítársam és klántársam rendes és segítő volt velem....ezúton is köszi mindenkinek. Visszatérve igen én is reggeltem rengeteget h barátokkal lehessek és nem sikerült 1 csopiba kerülni, azóta sem léptem be azokba az országokba!...vagy mesélek a hódról én is barátoknak, mi az első szava h lehetnénk-e 1 csopiban?! És a zéró startról meg csak annyit h próbáljon már valaki csak 1 sms-t küldeni Romániából h vipje legyen, 1 nem hogy 15 vagy 20 hogy 1 csoportba kerülhessen a barátaival vagy épen a mentorával aki tanította!(és kérlek ne gyertek a bankkártyával). És ugye tudjuk h minél több ország annál több a vip is!
Ati még 1x szeretnék rákérdezni h volna e rá lehetőség h az ember oda reggeljen ahová szeretne?..mert szerintem igen is köze van a játékosok eltűnésének, sőt újoncok sem sokan fognak reggelni a fent leírtak alapján.
Üdv, Zsolt
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Linx For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules