Quote:
Originally Posted by Pool
Nem jön be az, hogy elég magas lóról beszélsz a Pannonosokkal, meg állandóan Zolit emlegeted, hogy Ő hogyan oldaná meg...
Nem szép más tollával ékeskedned, meg Zoli nélkül a klánod és Te se lennél ott, ahol...
Azért ezt tartsd szem előtt, mielőtt mindekit lefikázol...
|
Nem fikaztam le, leirtam hogy szerintem sokkal jobban is lehetett volna csinalni. (Valamint en is siman tudnek adni tanacsot mit tennek, vagy mit tettem volna, de ezek utan egyreszt nyilvan nem fogok, masreszt irta is, hogy szerinte nincs ra szuksege)
Valamint egyaltalan nem mas tollaval ekeskedem hidd csak szepen el, egyreszt Nekem is nagy reszem van abban, ahol most itt van a Gun, ahol. Masreszt hogyne emlegetnem amugy az altalam a Hod egyik legjobbjanak tartott jatekosat, de tuti a legjobbnak tartott klanvezeret kovetendo peldanak? Ez vajon miert mas tollaval valo ekeskedes?
Pool, megint hulyesegeket beszelsz, de mostanaban kezdem megszokni.
Viszont Serget is emlitettem, nelkule se lenne ott a Pannon, ahol van. Ezt miert nem vontad be a parhuzamba? Talan mert ugy mar ertelme sem lett volna? (Ugyanez igaz monrora, es nem is egy klanjara) Sot, valoszinusitem, hogy Rad es a Te klanodra is. Akkor most a Te tolladdal is ekeskedem?
Tenyleg mi lenne, ha egy cseppet gondolkodnal is, mielott ilyeneket irsz? Tanarkent csak nem eshet nehezedre...