Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-01-2006, 20:20
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nah, végigrágtam magam az egészen...

Szóval, Fegya ötletét semmiképpen nem tartom jónak, mert a kollektív bűnösség elvét alkalmazza és ahogy írták feljebb, gyakorlatilag végtelen újrázást adna... ráadásul nem csak azért lehet újrázni, mert valakit szétszedtek, hanem azért is, mert az adott szinten az a faj, amivel eddig játszottál életképtelen (pld van olyan 5. szint, ahol a nyersi és akaj eszméletlenül olcsó, így símán lehet csinálni egy éheztetős fél-elfet ami még életben is marad, majd fellép a tulaj a 4. szintre, ahol viszont a nyersi ára csillagászati és tele van óriásokkal és gnómokkal a csoport, amik ellen ez a faj nem túl életképes), sőt akár egy egyszerű figyelmetlenségből adódóan is kerülhet valaki olyan helyzetbe, hogy újráznia kelljen (volt már olyan, hogy reflexből beválasztottam egy óriás fajt a gnóm tolisomnak... és bár én nem újráztam, de valaki, aki nemrég kezdte a játékot, távolról se bizti, hogy talpon tud maradni) és még rengeteg eset van.

Monró és Wand ötletét kicsit összemosnám és néhány dologot változtatnék rajta...
1. én az újrázás utáni max pénzt és teki mennyiséget nem a körhöz kötném, hanem az adott szinthez... így nem lehetne azt sem megcsinálni, hogy valaki kivár egy gazdátlan orival x kört és ezek után újrázza nagy vagyonra szert téve...
2. Az újrázást viszont nem szinthez, hanem vagy időhöz kötném... pld évente kapna 1-et az az ori ami aktív volt (pld teljesített abban az évben 6000 kört legalább) és maximalizálnám mondjuk 4 db-ban vagy összesen kapna mindenki 4 db-t amit ha elhasznált, akkor csak körbefordulással lehetne pótolni... ezzel drasztikusan csökkenne az újrázások száma, viszont azoktól se vennénk el a lehetőséget az újrázás elől, akiknek szükségük van rá...
És születnek emberek.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules