Ide jöhetnek a legfurcsább legmegdöbbentöbb legjobb Guiness rekordok
Kezdem is én
1951. május 4-én Sir Hugh Beaver, akinek neve később a Guinness Sörfőzdével forrt össze, vadászni indult az írországi North Slobba. Megérkezésekor hatalmas vitába csöppent, mely arról folyt, hogy vajon a pettyeslile vagy a császármadár Európa leggyorsabb vadmadara.
Sir Hugh Beaver aznap este döbbent rá, hogy nem létezik olyan könyv, amely erre a kérdésre pontosan megadná a választ.
Sőt, arra is rájött, hogy számtalan olyan, ehhez hasonló kérdés merülhet fel éjszakánként Nagy-Britannia és Írország kocsmáiban, amire egyetlen könyv sem adja meg a választ. Ekkor született meg az azóta világhírre szert tett Guinness Rekordok Könyve, avagy a legek lexikonja - és vele együtt számtalan döbbenetes teljesítmény.
__________________ Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
The Following 5 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post: