Quote:
Originally Posted by Gabro
ha értelmesen kiépült orival (szövivel) találkozol akkor észrevétlenül lopj csak, mert nagyon elkalapálnak 
|
Mindenki ellen észrevétlenül kell lopni, mert később változhat a felállás. Pl akit loptál belép szövibe és emlékszik a nevedre
Quote:
Originally Posted by Gabro
és lehetőleg jó óriás varival (és szövijeivel) ne szórakozz (főleg mf-ként), mert esetleg napokig nem fogsz tudni lopni... 
|
Szerintem mindegy kivel szórakozol, mert ha két orkkal szórakozol és lebuksz az nem jobb annál, mintha egy 30% templomos óriás ellen buksz le. Nem szabad lebukni, ezért kell mindent megtenni. Ha szövit lopsz mindig arra kell nyitni kaput aki intuitíve a legkevésbé kell, hogy nézze magán a kaput, és azon keresztül lopod le a szövijét. Mf-eket is csak úgy szoktam (mf-ként), hogy megvan a kapu, és záródás előtt lopom, közben meg már kifigyeltem a következő célpontot és nyitottam arra is már. Amúgy a legjobban másik félelfeket éri meg lopni. Rettentően sokan játszanak kevés templommal és sok tolival félelfek, akiket le lehet 23% templommal ártózni úgy, hogy végig beférhessen az ember a delikvenshez. Meg nem árt egy jó adak meggyőzőképesség és diplomáciai érzék se

Pl amikor valaki nézi magán a kaput és észreveszi a tiéd, nem árt meggyőzni, hogy csak méregetted (azt úgysem tudja, hogy félelf vagy, ha nem varis)

Illetve az ügyesebb védekezés már az félelf ellen nem félelfként, hogy észreveszed a kaput, de nem szólsz a kapu nyitójának, hanem kipakolsz, hogy minél kevesebb tekit vigyen, majd mikor végiglop, nézel kaput és megállapítod, hogy nincsen rajtad egy sem, akkor mehet a mészár