SZiasztok!
Egy nagyon régi (de gyakran hosszú időkre elmaradó) Játékos vagyok. Most egy 3 éves szünetről tértem vissza
és szeretnék egy kis segítséget kérni. A következő a szitu. 2 békés országot szeretnék építeni mf üzemmódban hogy legyen időm szépen lassan visszarázódni ill. hogy elkerüljem azt az szituációt hogy időhiány miatt ismét elmaradjak a játékból. Tapasztalatom nagyjákból az izomból termelő hadis törpikékre korlátozódik ez okozza a főbb problémát.
Az 1. ország egy viszonylag jól bevédett lassan mozgónak (tervezett) tekis gnóm az 5. csoportban. Annyi tapasztalatom van hogy 200 hekin viszonylag jól átlátom a dolgokat bár most adódott egy lehetőség szóval kicsit necces a helyzet
. A segítséget a 2. számú nagy orihoz kérném ugyanis 1000 hekin 2/b ben már egy fokkal kiélezettebb a szituáció.
Szeretném ha valaki segítene és leírná hogy néz ki 1000 hekin egy bunker jellegű ország. Kicsit elkapkodtam a dolgokat és fajt már választottam elf képében ami szerintem nagy hiba nem volt. Szeretnék kérni egy jól működő felállást a top 30% ba vezető lassú nyugis stratégiával.
Előre is köszi.