Quote:
Originally Posted by Hex
tegyük fel van 1 milla pontom.
van egy nagy klán, rég óta ott vannak, én új vagyok A-ban. Egyikük mondja, mérjétek már fel Hexet, mert beütöm. Egyikük felmér, teli pakolják lóvéval, tesznek alá egységet piacon és kilép a nagy klánból.
sok esélyem van, egy 80-90%-os ork ellen. és ha be is üt, ez nem a kettőnk játék tudása közötti különbség lesz. Hanem háttér és idő. <-- mielőtt félre érti valaki, úgy értettem, hogy A-ban biztos jóval tapasztaltabb és több trükköt ismer, mint én, de az ütésnél nem ez fog szerepet játszani.
Kettő:
felléptem 2 yarddal és két milla tekivel, kb. hány körig tudtam volna vele orkot játszani? nem sok ideig.
Az alsó négy szint megtanítja a játékosokat, hogy tisztában legyenek a lehetőségeikkel és a képességeikkel. Ennyi lóvéból, nem tudnék olyan orkot csinálni, amivel hosszú távon működőképes lennék, vagy mint ha az egyik nagy klán tagja lép fel A-ba és pénzelik.
|
A feltételezés nem jó, ha annyira nem fér bele az életedbe a játék akkor ne akarj 1milla ponton lenni.
Kettő:
Tudom hogy ez most már nem jelent semmit, de legközelebb, lépés alőtt ha tájékozódsz az A-s viszonyokat illetően akkor tudni fogod h nem érdemes két milla tekit felhozni. 2/B-ben fel kell készülni az 1/A-ra, pár hónapja mikor ott játszottam a szövimmel, szó szerint milliárdoakt szereztünk csak a környék fosztogatásával, ott törpével játszottam, és az sem kevés pénzt termelt. Megcsináltuk szórakozásbol, aztán a vagyon ment a levesbe, mert lefordultunk, nem adtuk oda senkinek és nem küldtük fel az A-ba.