11-19-2009, 15:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
SOS! Visszaélés.
Ellopták a topiknév ötletem... na majd a végére kitalálom, mi legyen...
A dühöngőbe akartam... de igazából tanácsot szeretnék kérni...
Történt, hogy az én kis párom WoW accountot szeretett volna feltölteni neten keresztül bankkártyáról... 1et sikerült is, a másikat nem... ez történt október 15-én.
Majd rá 2 hétre titokzatos módon kevesebb pénz volt a folyószámláján a kelleténél... Rá 2 napra újabb összeg került levonásra, mikor a bankban jártunk ez még könyvelés alatt állt... nem tudom ott vissza lehetett-e volna vonni, de ez mellékes.
A mai nap folyamán a bank telefonált, hogy az a közel 60 eurós utlás egy ciprusi számlára ment. Azt tanácsolták, hogy a kártyát tiltsuk és tegyünk feljelentést...
Most jönnek a számomra érthetetlen momentumok... Egy alig 1 hónapos bankkártyával, amit 2* kp felvétre, 2* vásárlásra (Interspar) és 1* az ominózus acc feltöltésre használtunk csupán, hogy fordulhat ez elő? Keylogger vagy más, bill figyelő program lehet-e a ludas ezesetben (Halkan jegyzem meg, a gép nagyon rég csak 1-2 dologra van használva... DC, egyebek nem futnak rajta)? Ha igen mivel lehet azt kiszűrni, vagy format C, D, stb? És végül egy ciprusi "céggel" szemben egyáltalán érdemes azt a feljelentést megtenni? A kis tartalékunknak már búcsút mondtunk így is...
Köszi
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|