Quote:
Originally Posted by csabi
nem kötekedni szeretnék, csak én nem tudok olyan másik fajról a hódítóban, ami a kedvezményes fedezését feltudná használni a fedezési korlát felett.. de jó, a többi fajnak nem ilyen alacsony ez a határ.. az elf meddig fedezhetne kedvezményesen? a többi faj szerinti megkötésekig? a legnagyobb ország területéig? ameddig a kedvezményéből futja, akár jóval a legnagyobb ország fölé?
|
Hát ilyen mértékü felfedezésben nem is gondolkodtam.
Én az 1/A-ban kb 13500 hekin tudnék felfedezni 2000 hektárt, 15500 hekivel még mindig kb a fele vagyok a 4. országnak (picit nagypbb mint a fele) ennek a felfedezésnek csak annyi jelentősége lenne, hogy esetleg rá tudnék álni egy másik országra hogy megpróbálhassak földet szerezni.
Mivel az elf 10% nál megáll, nehezen tudok olyan szitut elképzelni, hogy a kedvezményes felfedezés elhasználásával a 4. vagy esetleg az 1. ország fölé tudjon menni. Maximum valami nagyon extrém csoportban lehet ilyen, ahol az első 10% azonos hektáron áll, de gondolom ilyen nem nagyon van.
Szóval mégegyszer kihangsúlyozva, az elf kedvezményes felfedezés a 10% felett is csak arra lenne jó, hogy közelébe kerüljön egy országnak és csatázzhasson vele. Alsobb csoportokban nem mozgok mostanában, de nem hiszem hogy ott ez apró módosítás jelentősen befolyásolná a csoport életét.