Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-04-2009, 05:45
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Ha van bőven kovács, orkot nem lehet megfogni, én már elején ütöttem alapkatonával 2 sereggel
Reméltem, nem lesz törpe, mert az már unalmas, elf megint csak arra készteti az embert, hogy deffelve kezdjen, viszont most az első órában volt már jó pár ütés...
Pool azt hiszem nincs miről beszélni,hogy mi teszi unalmassá a párbajt.
Próbáltam élvezetesen játszani én próbáltam.Sikeres játékot aki akar az ork ellen az nem ork lesz...Mivel mindenki ork ilyen esetekben, az ork ellen kell küzdeni, ami ellen nem az ork a legjobb(oktattam már ki 4orkot 1 elffel de csúnyán te is ott voltál,viszont ott volt bő 4óra ami sok idő, de 2 is elég)

A sima katis ütésben én 100% voltam 500katona, kevés heki 3sereg belefért volna ennyivel aki 1-et küld még ártani se tudnak neki.Egyértelmű volt vagy támad az ember, vagy védőt is tol.

Egy 0 drágakő,100k pénzes párbajra viszont szívesen elmennék mivel pl Pool azt nagyon érti.
De ebben is csak annyi a gond,hogy jó pár játékos nem számol utána a lehetőségeknek ,nem ismeri azokat. És egy olyan párbaj is hasonló lenne,mint a tegnapi ork vs törpös párbajotok=egyértelmű:P
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 07-04-2009 at 06:00..
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules