Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ha van bőven kovács, orkot nem lehet megfogni, én már elején ütöttem alapkatonával 2 sereggel
Reméltem, nem lesz törpe, mert az már unalmas, elf megint csak arra készteti az embert, hogy deffelve kezdjen, viszont most az első órában volt már jó pár ütés...
|
Pool azt hiszem nincs miről beszélni,hogy mi teszi unalmassá a párbajt.
Próbáltam élvezetesen játszani én próbáltam.Sikeres játékot aki akar az ork ellen az nem ork lesz...Mivel mindenki ork ilyen esetekben, az ork ellen kell küzdeni, ami ellen nem az ork a legjobb
(oktattam már ki 4orkot 1 elffel de csúnyán te is ott voltál,viszont ott volt bő 4óra ami sok idő, de 2 is elég)
A sima katis ütésben én 100% voltam 500katona, kevés heki 3sereg belefért volna ennyivel aki 1-et küld még ártani se tudnak neki.Egyértelmű volt vagy támad az ember, vagy védőt is tol.
Egy 0 drágakő,100k pénzes párbajra viszont szívesen elmennék mivel pl Pool azt nagyon érti.
De ebben is csak annyi a gond,hogy jó pár játékos nem számol utána a lehetőségeknek ,nem ismeri azokat. És egy olyan párbaj is hasonló lenne,mint a tegnapi ork vs törpös párbajotok=egyértelmű:P