|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
06-01-2009, 12:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Kitértem arra, hogy az igazi előnye ennek akkor jön elő, amikor már többször tudsz támadni körönként.
Egyáltalán nem hiszem, hogy rendes játékban egy 30. szintű karakternek nem lesz 200-as ereje, minden nélkül.
Egy 1. szintű karakter meg nem nagyon lesz topklánban. Ha meg mégis, és lesz medálja, akkor szerintem megérdemli, hogy 1-el nagyobbat sebezzen, mint a többiek.
Pláne, hogy 10-es szinttől lehet majd megtanulni. Tehát egyetlen 1. szintű karakter sem lesz emiatt erősebb a többinél.
Segítők: igen, ha van 9 segéded, 10. szinted, és harcművészeted, akkor tudd használni.
A bökkenő ott van, hogy egy csatában a segédeid halnak meg elsőnek. És mint tapasztaltuk, iszonyatosan hamar is ráadásul...
Következésképpen, amennyiben a feltétel nem teljesül (értsd: 200 alá megy az erőd), akkor az egyik kard "essen le rólad", és a sebzésed álljon vissza alapra, hsiszen onnantól kezdve 1 fegyverrel harcolsz.
Sőt, ugyanez erő varázslatra. Ha egy picit erősebb lényre támadsz, igenis, hogy Erő varázslattal is fel tudd venni a 2. fegyvert. De ha elmúlik csata közben, a sebzésed is csökken. Ezt bele kell számolnod.
|
Ezzel még mindig az a baj, hogy a kétkezes sebzés megtanulását kötöd olyan tényezőkhöz amik folyamatosan változnak.
Tehát ha nekem van 50 erőm, és 10es szinten vagyok, továbbá van 9 segédem, akkor megtanulhatom ezt a képességet, míg ha nincs segédem akkor nem.
Plussz azt mondom még 10es szintű karakter sem tanul erőt a drága tpből, egyébként igaz nem erősítené nagyon meg a karaktert ezzel bajom sincsen, de őszintén értelmét sem látom.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|