Quote:
Originally Posted by Dus
?? A kitámadásbónuszt, hogyha meg akarjuk hagyni az orknak, lehet jobb lenne helyette, hogy több betegséget kapjon a több sereggel támadó játékos...Csak a védelmét valahogy, akár fizikailag, akár kerülőúton, de erősíteneni kell!
Vélemények?? 
|
javaslatom kiegesziteskent... legyen sokkal kevesebb nyers az epitkezes neki..
vedelemnek szerintem legyen eleg a betegseg forras és ezért a betegség keruljon erositesre..( itt vagy megmarad a mostani hektar alapu betegseg szamolas vagy bonyolitjuk es egysegenkenti betegseg szamokat kap de szerintem folosleges a bonyolitas a hod legyen ertheto egyszeru es atlathato.. hgyha egy kezdo olvassa akkor ertse meg

)szerintem ez is komoly visszatarto ero tudna lenni nem kell, hogy beuthetetlen legyen azt el lehet érni maskepp is.. pl az ellene és rajta keresztul iranyulo/menő tolvaj akciok is fertozzenek ( itt gondolkoztam, hogy kapjon annyi betegseget ahany tolival mentek be hozza, vagy rajta keresztul a szovetsegeshez, viszont akkor a lopas miatt nyomonkovethetetlen lenne ugye, hogy ki betegseg forras.. nem mintha Én valaha is neztem volna)
lehetne a betegseg halmozas is visszatarto erő mondjuk igy 200 hekin aki 5 sereggel ver be egy hullat kapna 1000 betegseget... szerintem az azert egesz jo nem? igy vagy kevesebb sereggel megy vagy tobb korhazat epit vagy megoldja ahogy szeretné...
és véül ami Nekem személy szerint a legjobban tetszene.. ha a seregből is hullana amíg az orszag fertozott.. (vegyesen, aranytalanul, hol a tolikbol, hol a varikbol, hol a katonakbol vagy akar aranyosan) amiert nekem ez tetszik az az, hogy a pestis doglessze mar meg azt aki ott is jart a hullafoldon es ne csak szegeny artatlan lakosokat.. ezzel kapcsolatban lennenek meg elborult otleteim.. de szerintem azok mar az ebolánál-nel is durvabbak lennenek :P