Quote:
Originally Posted by Ati
Ha jól értelmeztem az eredeti felvetést, akkor az arról szólt, hogy bármikor, amikor géphez kerülök, lehessen visszatámadnom. Ez a javaslat, főleg az általad is nagyon jól leírt szituáció nem ezt teszi lehetővé, hanem azt kívánja meg mindenkitől, hogy óra 49 környékén mindenképp legyen gépnél. Akkor is, ha senki nincs 2 körre, és amúgy elég lenne 3 óránként benézni, hogy támadják-e.
Én személy szerint még mindig nem lettem arról meggyőzve, hogy miért jobb minden órában megadott időben gépnél lenni, és ha nem vagy, akkor lekésni a visszatámadás legapróbb reményét is, mint 3 óránként egyszer ránézni a pontlistára és nézni egy távolt.
|
Ati van egy dolog van amit sztem inkább te értesz félre.
Ez pedig az, hogy most ha nem vagy itt 1 órán és 1 percen keresztül (nem 3) akkor arra van esetleg esélyed, hogy megfogj egy támadást. Visszatámadásra nincs. A kézi frissítéssel ugyanez a helyzet tehát se nem ront se nem javít a helyzeten. Ha nem vagy itt 1 óra és 1 percig akkor beverhetnek úgy hogy nem tudsz tenni semmit. De mi van ha itt vagy?
Jelenleg:
1. nincs 2 körös klán melletted egy ideje így ha hirtelen lesz egy akkor kör végéig el kell döntened, hogy megtámadd e a klánt és ha igen mennyi sereget küldj, de mindezt úgy hogy fogalmad sincs róla vajon aki rádállt meg akar e támadni.
2. ha van 2 körre klán akkor nem látsz semmit csak a következő körben amikor már nem tudsz tenni semmit csak védekezni.
Frissítéssel:
Tökmindegy van e 2 körre klán vagy nincs. Egyetlen dolgod van távolbanézni. Ha jön valaki akkor van esélyed megfogni is és visszatámadni is.
Ez a lényeg.
Az csak mese, hogy 3 körönként kell benézni a klánba. Ha ezt így teszi valaki mindkét esetben beverhetik. El kell fogadni, hogy az 1A olyan csoport ahol ha 1 kör távolbalátás és pontlistavizsgálat kimarad annak súlyos következményei lehetnek.