Quote:
Originally Posted by Roni
Nos, Wanax, csak a Te kedvedért elmagyarázom h mit kérdeztél sztem:
Kérdezed h miért maradunk azon a lesüllyedt szinten h egymást ütjük és miért nem harcolunk ténylegesen egymás ellen. Nos, NEM ütjük egymást, vagyis a kérdésed máris tartalmazott egy vádat, ami ráadásul tök jogtalan és alaptalan! Harcolni meg már mondtam h egymás ellen nem fogunk. Csak az kellene h a csapatunk egymást gyengítse le és máris jönne a többi játékos, és sokkal gyengébb célpontot jelentenénk nekik, mint így. Na már most ezt, nagyon nem akarnánk.
Aztán a köv kérdésed h miért rögtön ez merül föl bennünk h egymást üssük. Nem bennünk merült fel. Pontosabban bennünk ez fel sem merült. Mások akartak erre rábeszélni minket.
Majd ezután következik egy felkiáltó mondatod, amiben az vágod a fejünkhöz h a mi első gondolatunk az h nem jáccani... Azért is nem egymást ütjük, és azért jáccunk már évek óta a hódítóval mert mi szeretünk jáccani, asszem elég jól is csináljuk. Sokmindent kaptunk már a fejünkhöz, de ezt még soha h kerüljük a játékot. Asszem számtalanszor bizonyítottuk már azt h jáccunk! Jah, és ez a mondatod eleve az előtte levő 2 kérdőmondatot vette alapul. Szal eleve bukta az egész.
Ha máskor sem érted azt h mit írsz le, akkor szólj bátran, szívesen elmagyarázom. Akkor nem kell utána azt magyarázgatnod h csak 1 db ártatlan kérdést tettél fel 
|
nem volt az irasomban a lesulyedt szo es meg utalni se utaltam ra!!! Sajnalom hogy te erre asszocialtal... benned van a hiba!

Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol!
Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X???