1. Én sem láttam, hogy sokat hatott volna, amikor magamra varázsoltam...
2. Lehet, szimplán fordítva van megcsinálva véletlenül (ha fel van rakva, akkor nincs hatása, ha nincs fent, van hatása)

De ezt Ati tudja megmondani
3. Ezt passzolom
4. Tuti NE sebezzen a rúgás 5-öt, mert az baromi sok. 2-3 az jó, és viszont szerintem vannak olyan lények amik a rúgásra és vannak olyanok, amik az ütésre érzékenyebbek, vagy kevésbé érzékenyek, vagy ha nem, akkor is tuti NEM véletlenül van ütés is meg rúgás is. Jó ez így

Az meg a másik, ha elrúgod magatól, akkor nem csak Ő kerül messzebb Tőled, hanem Te is Tőle, tehát ha Ő kimarad egy szimpla vagy dupla körből, akkor Te is kimaradsz, azaz nem történik semmi, szóval ez is jó így
5. Persze, hogy lelassul, főleg lassabb net esetén, hiszen több adatot kell feldolgoznia a böngészőnek, és a szerverről is több adat érkezik => több idő...ezt nem értem miért írtad be
6. Nem tudom hogy vagy vele, de ha már egér meg patkány...ezek valóságban elég gyengék. Nos, hogyha követné a valóságot a lények ereje -ami alapból kérdéses, hiszen fantasy világ, ahol fogalmad sincs hogy milyen körülmények várhatóak- akkor lenne néhány helyen egy nagy űr...Szóval lenne 2 ép-vel és 40 ép-vel rendelkező lény, közte alig...meg néhány ilyen még. Ezt nem tartanám jónak.
De tényleg, miért kéne egy fantasy világnak bármiben is követnie a valóságot??