Sziasztok!
Kicsit teszteltem én is, de inkább a hadi részét
1. Páncél varázslat:nem látható, hogy a hatása alatt felfogná a rám érkező ütéseket. Konkrétan ugyanakkora értékeket kapok be,mint máskor. Szerintem ez nem működik, vagy nem jól. Vélemény?
2. Levitáció varázslat: hatása alatt sem a folyón, sem a tengeren nem tudtam átlevitálni, valamit rajtam maradt a katakombákban is, ami szerintem elég furcsa.
3. Fellökés: ezt nem tudom hogy működne, viszont ha jól sejtem a rám támadó személyt fellököm, így el tudok menekülni a csatából. Na ez tuti nem ment, kipróbáltam karakter ellen is, csatornaőr ellen is.
4. Rúgás és ütés: mivel mindkettő ugyanannyit sebez fölös belőle kétféle. Logikusnak tartanám, hogy az ütés 3 a rúgás 5 pontot sebezzen. Akár olyat is be lehetne építeni, hogy ha sikeresen megrűgom az ellenfelet, akkor ő egy sima, vagy dupla támadásból kimarad, mivel távol rúgom magamtól.
5. Ami leginkább kéréses talán: kipróbáltuk, ha több karakter harcol egyidejűleg nagyon lelassul a térkép és a game. Feltehetően a DB műveletek miatt, vagy a fene tudja. Ez több játékosnak is feltűnik, általában a kattintás ellenére sem mozdul meg a karakterük és hasonló hibákat okoz. Ha nincsenek fent sokan akkor nincs ilyen lassulás.
6. Ami még kérdéses, hogy az egyes lények életereje azért valamilyen szinten követhetné a valóságot. Pl a patkány tuti valami csernobli jószág
na egyelőre ennyi,üdv: B.