Quote:
Originally Posted by Alba
amugy sokaig en is fullelites voltam.
Es nagyon szerettem. most en is elit/ijj/lo ba jaccom vagy ijj/lo -ba ...
DE
a fullelit nagyon eros.Messze a legmobilabb felállás.Ha a szövi aktiv es sokat van bent a legerosebb.En is kimentem fullra de ugye van olyan hogy szövisegitseg kerese amit tamadas elott megteszel es maris van vedelem amit nem is latnak, csak ha vegignezik az egesz szövit.Es ugye nem kell mondanom hogy ilyet szinte sose csinalnak...
Nagyon jatszhato felallas...
|
Alba Drága! :--)
Gondolkozz kérlek. Ha van 3 hadis, mindegyiknek 30k elite (mondjuk a 4. szövit ne számoljuk). Akkor ugye ki tudsz menni 60k elittel támadni max.
Ha előtte, ahogy írtad bekérsz védelmet, akkor a szövidtől már nem fog jönni 15k elit, hanem csak a maradék, nála maradtak 50%-a. (Persze lehet trükközni mindenhol, hihihi).
Tehát számoljunk...
Behívsz mondjuk mind2 másik haditól is védelmet. Minimum védelem ugye 10%. Azaz 3k elit fejenként. Tehát 6k elit védelmed lesz odahaza, ezzel szemben ugye tudsz menni 30k+13.5k+13.5k =57k.
Ez ugye olyan, mintha lenne mindegyikőtöknél 28500 elit, meg mondjuk 800 íjász toronyban.
Ez egyenértékű ezzel... Tehát máris kijött, hogy jobb az íj+elit felállás :--D
Arról meg ne is beszéljünk, ha látom, hogy valaki fullra kitámadott, akkor az első az, hogy megnézem mennyivel támadott ki, megnézem a többi szövinél is, hogy mennyi ment ki, és megnézem, hogy rám mennyien jönnek

Szóval ebből frankón kiszámolható, hogy ki mennyivel megy segíteni. Hozzácsapok még 1-2k támadóegységet és 3-4 sereggel bemegyek