Quote:
Originally Posted by tulip
Hullából könnyű kihozni a maximumot. Ezért nem lehet túl erős! Kevés játéktudás szükséges hozzá, mert szinte semmi trükközési lehetőséget nem ad, semmi stratégiát. Csak mész és ütsz gondolkodás nélkül... Egy kevés játéktudású faj ne legyen megközelítőleg se a legtöbb játéktudást igénylő orkhoz hasonló erejü.
|
A hullából könnyű kihozni a maximumot... főleg amikor 4 körön belül midenki téged lop, és rajtad tartják 0-n a hírnevüket, tehát ok nélkül is ártózgatnak időnként.
Ezért nem lehet túl erős... ki beszél túlerősítésről?
Kevés játéktudás szükséges hozzá... igen? A hulla kezdő faj? Én máshogy hallottam, évekig azt hallgattam, hogy a hulla nem kezdőknek való faj. Most, hogy erősítést szeretne elérni pár játékos, most HIRTELEN a kezdőknek leginkább javasolt faj lett belőle. (érdekes pálfordulás volt.)
Mész és ütsz gonodolkodás nélkül... és gondolkodás nélkül lepattansz. Meg gondolkodással is.
Ne legyen orkhoz hasonló erejű... valóban ne legyen annyira durva, de egy 100%-osan militáris fajra nézve baromira nevetséges, hogy még egy fél-elffel is össze-vissza verem, ha akarom. Mint már elhangzott, még ha meg is lenne erősítve, akkor se váltaná ki az orkot, sőt, A-ba nem választanák így se, viszont színesedne a játék, mert jelenleg 1-el kevesebb faj van, mint amit választani lehet.
ui: úgy látom most az indok nélküli lehúzás kiszúrása dívik, úgyhogy akkor msot megszórom a bagázst. cask úgy, poénból.