Helytartó nem adja el katikat
Hello mindenki
A következő problémára várnám a magyarázatokat:
reggel felkelés után berakok egy adag katit képzésbe (1015) hogy hozzonak némi bevételt. barakkban 0 üres hely.de semmi baj,gondolom. helytartónál úgyis be van állítva,h el nem férő seregeket automatikusan piacra rakja,tehát gépnél sem kell lennem. ám amikor ránézek országra,ez az üzenet fogad:
2008-10-13 18:24:08 Kevés a hely a barakkokban! 1015 katona elhagyta sereged. [INFÓ]
miközben vip aktív,helytartónál ki van pipálva,h el nem férő seregeket autmatikusan eladja,akkor mégis miért hagyja őket elmenni?
ami azért furcsa,mert múltkor amikor túl sokat képzett,mert barakkot építettem át és a plussz képzés még nem ért be,akkor kb 4 óra alatt elhasználta a helytartó az összes piacralépési lehetőségemet,mert ilyen üzenetek fogadtak reggel: a piacon eladtam 60 katonát 45.000 arany árért. ha nem adtam volna el őket,el is mentek volna!
vki meg tudná magyarázni,h miért csinálja ezt? (vip mindkét alkalommal aktív volt, helytartónál ki volt pipálva,h eladja az el nem férő seregeket,ha 40nél több egységről van szó)
magyarázat?
|