Quote:
Originally Posted by Stev
Nem azt mondom hogy nem jó a kiárusítás, csak azt hogy ha nem ismeri a felette lévő csoportot, akkor van kockázata. Meg egy kezdő nem biztos hogy egészséges, ha üres orival milliárdokkal lép.
Hát nem tudom te mennyi varira gondoltál, de szerintem 10% templomot feltölteni 25% barakkot kell kiüríteni, az pedig nem olyan sok vari
A betegségre meg annyit, hogy pont itt merült fel külsőn, hogy a hulla igenis ugyanúgy szokott beteg lenni, csak nem jelentkeznek a káros hatások, mert immunis. De ha lépésnél szintet váltasz, mivel most már viszed tovább a betegséget, a másik faj már nem immunis a pestisre, tehát beteg lesz.
|
600 hekin egy hullába jó ha van 15k sereg azért ez közel se milliárdok és van rá 2 napja feltölteni az még egy kezdőnek is megy. A varik ára általában jóval kevesebb mint az eliteké vagy a paciké így az átképzés szerintem pénzpazarlás így is lesz egy csomó üres helye fenn ha pl. óriásra épít.
A betegség akkor fertőz mikor hazaér a sereged ha hullaként ér haza és fellépsz szerintem nem leszel beteg ha fenn fajt váltasz de cáfoljon meg akinek mások a tapasztalatai.