Quote:
Originally Posted by Kincza
Szerintem az elf jó úgy, ahogy van, a hiénázás sokkal nagyobb gáz. Nagyon bosszantó, hogy az A-s játék ebbe az irányba mozdult el. Vagy csipásan ébredsz és talán foglaltál, vagy egyet ütsz nappal és ketten vernek be cserébe. Úgy meg ritkán üthetsz, hogy otthon is marad valaki etetni a disznókat meg nyilazgatni a toronyból.
Nem tudom, hogy mit lehetne tenni ez ellen, de biztos van olyan, aki nálam többet töprengett már ebben a témában.
|
Előfordult hogy egy gyümölcsöző hiénázásom után (B-ben) megírta a kárvallott hogy ez csak 5-ben és 4-ben szokás, itt már nem szabad. Csak néztem mint Szerjózsa.
Egy másik esetben meg örvendező (kárörvendő) levelet kaptam attól, akitől eredetileg származott a föld.
Ma már sajnos nincs időm arra hogy napokon keresztül várogassam mikor támadnak ki. Fárasztó, mf-nek való feladat.
Szumma szummárum, az hogy egy csoportban nem ketten vannak, ilyen formán is nehezíti a játékot, ami sztm rendjén van. Úgy a nyíltan támadónak, mint a koncon marakodóknak egyre ügyesebbnek kell lenniük, mind többet áldozva a forrásaikból.
Nem tudom hogy jön ez az elfhez. Talán úgy, hogy az elfek kevesebb harcot vállalnak szemtől szembe? Csak tipp.