Érdekes téma van kibontakozóban, nem is bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá:
Gee sikerült körbeírnod miről is szól egy anime. Hozzátenném, hogy az általad leírt mesék zöme nem is 3-12 éves korúaknak való és nem is épp a reggeli órákra. De csak mert egy más kultúrát képviselnek ne ítéljük el, mert nem egy animét láttam (nem csak sorozatot) aminek mondanivalója példaértékű lenne vagy épp a története hol megható, hol érdekes, hol kifejezetten izgalmas. Továbbá nem hiszem, hogy olyan szociális problémákat is felvetne egy rajzfilmnézés amitől bárki gyilkolásra szánná a fejét. Még ha nem is osztod a véleményemet én szívesebben élnék Japánban (itt élik virágkorukat ezek a mesék), ahol gyerek tiszteletből nem mond ellent a szüleinek, ahol a munkájukhoz az emberek a leglojálisabbak a világon és a tökéletességre törekednek, ilyen meséken nőnek fel és mégsem szaladgálnak csodakardal az utcán egymás gyilkolászva. Az, hogy a magyar kereskedelmi tvék ezekből a mesékből baromi jól profitálnak (ilyen-olyan ajándék tárgyak, gyűjthető kártyák + reklám) az más tészta. De a Süsü, A Futrinka utca és a hozzá hasonló nagy magyar klasszikusok kora lejárt, elszállt felettük az idő.
Tv-t én már elvből nem is nézek Híradót meg pláne. Inkább a homokba dugom a fejem csak ne tudjam, hogy mennyire süllyedhet még mélyebbre ez az világ...
Régebben nekem volt egy ilyen email címem amire orit regeltem:
nemallfela@maffia.hu persze bann lett a vége. Rögvest indítottam egy ilyenre orit
nemallfela@freemail.hu igaz a hozzá tartozó orit én töröltem de akár ebbe is bele lehet volna magyarázni, hogy potenciám végett egy perverz kukkoló vagyok vagy valami ehhez hasonló

No persze ez nem igaz, valóságalapja nincs

De ha Ati elveivel ezek a domainek nem férnek össze, ám legyen. Semmiből sem tart egy freemailes vagy hotmailes ládát csinálni, kár ilyeneken fennakadni. Szabály az szabály, nem lehet és kész
Az meg megint egy másik dolog, hogy egy
kismamagyilkos@maffia.hu-s illető később
terezanya@freemail.hu-n újra reggel. Az email cím változik de az illető nem. Erkölcsi bizonyítvány meg nem szükségeltetik a játékhoz. A játékosakat ilyen módon szerintem nem lehet szűrni viszont a korábban említett domainek népszerűségét lehet csökkenteni.
Amúgy meg mesenézéstől, híradó nézéstől, emailcímtől függetlenül igaz az a mondás, miszerint : Nagy az Isten állatkertje! Lásd Tele- Tabbik
Az őrposztok nem fognak visszakerülni a játékba? Van egy termelő orim ahol lázadozik a nép, nagyon el vannak kanászosodva és le kéne gyakni őket