Quote:
Originally Posted by Zoli8
Ha egy elf klánt lehetetlen beütni, ne akard beütni, ahogy mondták már előttem is,
.Ez egy stratégiai játék, nem csak arról szól, hogy minnél nagyobb sereggel döngöljünk, mert úgy nem lehet mindenkin átmenni, hisz akkor már nem stratégiai játéknak hívnák.
Szerintem jobban megszenveded, ha egy gnóm gyújtogat,
Ha téged zavar, hogy téged bántanak,de nem teszel semmit ellene (vagy mert nem tudsz, vagy mert lusta vagy), akkor ne is várd, hogy emiatt az egész faj, ami ellen harcolsz (jelen esetben az elf) mégjobban le lesz gyengítve, mert az nem az adott faj hibája, hanem a tiéd szerintem.
Nekem is volt olyan, hogy valamiben nagy kárt okozott az ellen...ekkor vagy levertem, vagy átépítettem, és úgy vertem le, vagy diplomáciai úton rendeztem a dolgot...nem tudom, ki hogy van ezzel, de ez szvsz így a normális.
|
ha egy gnom gyujtogat ugyanugy kirohogom mintha egy elf tenné ugyanazt es ha stratégiai tanácsokra szorulnék akkor egy olyan topikban keresgélnék amiben ilyeneket lehet találni :P
es szerintem arra se kell folhivnod a figyelmemet hogy mások mit irtak mert tudok olvasni képzeld :P
és ha kisebsegben vagyok attol még ugyanugy leirhatom a veleményemet mint te vagy bárki más

imádom mikor kioktatnak mit hogy kéne csinálnom es arra szolitanak fel hogy ne mondjam el a véleményemet