Elegem van az 1A-ból
Nem tudom ki hogy van vele, nem tudom volt-e már ilyen topic, igazából nem is akarok egy holt topicot feléleszteni ezzel, ezért nyitok egyet.
Szóval a lényeg az, hogy nagyon élveztem a játékot egészen addig, amíg a tényleges és normális taktika vitt előre, de asszem többek nevében szólok azzal, hogy ez nem normális, ami itt folyik... Családos dolgozó ember vagyok, akinek pihenésre és normális életvitelre lenne szüksége, nem pedig arra, hogy éjszakákat virrasszon hónapokon át azért, hogy megvédje nyomorúságos kis oriját... Tudom, felhívják a függőségre való hajlamra a figyelmet csatlakozáskor, de ezzel a szabályrendszerrrel egyszerűen kényszerítik az embert arra, hogy a gép legyen a mindene, ha haladni akar. Nem hiszem, hogy nem lehetne megoldani, hogy beállítson az ember egy időintervallumot, amikor pihenni szeretne és nem távolokat figyelni, mikor ütik be... sokadszorra fordul ma elő velem, hogy hajnali háromkor jönnek az éjjeli baglyok, normálisnak hitt taktikával, és reggelre romokban állok... elég... sajnálom hogy sose lesz kék számom, és továbbra is irígylem azokat akiknek ez sikerült, de nem hiszem, hogy normálisak... vagy csak egyszerűen szerencsések... vagy tudnak valamit amit én sose fogok tudni, sok más társammal együtt. De asszem jobban is járok, ha ezt sose fogom megtapasztalni... Ati többször felhívta a figyelmünket a fórumban, hogy ez csak játék, nem kell mellre szívni, de épp ez a bizonyítéka annak, hogy mégsem az, leggalábbis az én értékítéletemben definiált játék fogalmának nem felel meg... Ez így olyan mintha egy focimeccsen az ellenfél a félidőben kiszaladna a pályára és gyorsan bevarrna 10 gólt, majd elégedetten védekezne tovább a második játékrészben...
|