Quote:
Originally Posted by Druida
Le vagyok szavazva 
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze 
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára 
|
Nekem amikor bejott az mnt- volt olyan csopi ahol a korulottem levo orikkal mind volt mnt-m mi valahol fent voltunk es lefele asszem nagyjabol 100 orival volt mnt-.. nem tudom hany kor volt de ugy emlekszem ilyen 10-12 korre levokkel meg volt elvileg megtehettem volna, hogy nulla semmim van.. megis volt valamim..

az a-ban voltam ugy elffel hogy nem volt bent semmi es a vari se volt fent

1szer kaptam sereget amig ilyen voltam es foldet vitt.. utanna irt levelet, hogy nem tudja bátor vagy botor dolog-e.. hisz az elhullottakbol latta hogy nem volt semmim..
szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok..
szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke

amennyiben nem verikel

vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg..
ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn

ugye Szilveszter?