Quote:
Originally Posted by Synkel
Szabad megtudnunk miféléket? Akkor talán belenyugszunk, és nem állunk elő vele újra meg újra 
|
Amikor én ezt a névváltoztatási lehetőséget kitaláltam, arra gondoltam, hogy ez egy jó dolog lesz. Hiszen minden akció, és minden lista a sorszám alapján van a játékban tárolva, ezért nincs olyan, hogy valaki ezzel elbújik. Ha más lett a neve, akkor ez a pontlistában is látszik, nem kell külön felvenned, a hadüzenetek és szövetségek is megmaradnak, az országról addig összeszedett minden információd is megmarad. Szóval nem láttam semmi hátulütőjét ennek. De mivel minden egyes országnál nekem kell kézzel átírni a nevet, a folyamat nem automatizálható, ezért ennek nyilván kell, hogy legyen valami ára, hogy ne KisPistike félpercenként váltson nevet, csak mert az milyen mókás dolog, és ne is akarja mind a 200 anarchista országának a nevét átírni, amik aztán holnap úgyis törlődnek. Ezért került az átírás X vipkörbe. Már nem is tudom mennyi, talán 500.
És itt elkezdődött az, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy őt töröltük, más viszont nevet válthat. Milyen bénák vagyunk, hogy ennyien feltörték a játékot (igaz a címlapra ki volt írva, hogy van ilyen lehetőség, dehát olvasni sokaknak luxus). Milyen szemetek vagyunk, hogy az ellenfelét direkt (!) megpróbáljuk előle eldugni. Milyen pénzéhes disznók vagyunk, hogy még ezért is levonunk köröket. Milyen gonoszok vagyunk, hogy neki bezzeg nem engedtük a névváltoztatást, amikor másfél éve kérte. És persze ne aggódjunk, mert majd jól be leszünk perelve.
Igyekeztem visszafogni magam, hogy ne nagyon legyenek idézetek, mert hogy is mondjam csak, szóval az ilyen lekevek nagyrésze nem pont ezeket a szavakat használta.
Összességében viszonylag sok név meg lett változtatva, de a szomorú oldala a dolognak az, hogy majdnem ugyanannyi anyázó, magából teljesen kikelő embert is szült ez az akció.