Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Azért azt nem mondanám, hogy jól működik a mostani rendszer. Nagyobb létszámú klánoknál egyáltalán nem jó, hogy attól is függ a foglalás nagysága, hogy hány fős klánban vannak a harcoló felek.
Az 1-2 fős klánokat sokszor védi a klánmálusz és ez jó nekik. De az 1-2 fős klánok tagjai sokszor azért nem tudnak egyénileg támadni, mert nem éri meg nekik a támadás a klánmálusz miatt. Ez viszont rossz nekik.
A klánmálusz eltörlése esetén szerintem több lenne az egyéni csata és ez a játék szempontjából jó. Viszont nehéz helyzetbe kerül(het)nek a kis létszámú klánok. Megitélés kérdése, hogy ez a játék szempontjából jó-e vagy rossz.
|
egyet értek....
én még mindig jobbnak tartom a defensivebb verziot azaz a klánmaluszt...
2 okból , mer lehet picit szűkít a lehetőségeken , de igazságosabb mint most...
és mivel a hadi malusz is azért lett h a kisklánoknak adjon némi védelmet, ez ahoz képest kissebb jelentőségű sztem..
úgy gondolom ez jobb megoldás mint a hadi malusz eltörlése, mer nem mindenki talál alkalmas 4-5 fős klánt ami megfelel számára, Ati ezt tesztelte is , másképp meg nincs lehetősége, mer azt már megbeszéltük h az 1 fősöknek akkor lényeges hátránya lenne...
Sztem akik a maluszok mellett is aktívan akarnak játszani 1 fősben, azoktól picit több ügyességet és figyelmet stbstb igényel így a játék mintha leltörölnénk a maluszt, de cserébe kapnak varitoli malusz védelmet...
szal nem kéne visszafelé fejlődnünk...
A lényeg szűkít picit a játékon de lényegében már a hadi malusznál eldőlt ez a dolog...
mostmár csak az igazságosság kedvéért , vagy az egyenlőség kedvéért kellene varitoli maluszt bevezetni...
Mer jelenleg nem tartom fairnek azt h az 1 fős üt egy többfős klántagot (nincs más 2 körre, fokozni meg elég drága dolog neki) és a malusz miatt alig foglal, tehát lazán 2-3 körre marad a klántag felett és ha a klán többi tagja együtt van, akkor varival és tolival ellenbe sulyos károkat tudnak okozni....