A tekilopás mindenki azámára ugyanolyan fájdalamas,legyen az törp, ork, elf, netalán félelf. Azért mondom,hogy netalán,mert mindig van egy nálad is erősebb toli mégha szövisegítséggel is. A játék tönkretételének az is egy formája,ha az áldozatot előbb kétnaponta,majd naponta kitekizik,miután a tolvajokból,és a varikból is jelentős mennyiséget leölnek. És ennek nincs más oka,csak a TEKI. Ja,az már csak hab a tortán,hogy valakik pont akkor törnek be mészárra,majd pusztira,és végül földfoglalásra.A sokból csak egy ország két akciója volt régebbi sérelem miatt,a többi élvezkedés. Nem értem, mi az élvezet abban,hogy pár milliót érő tekiért az "embert" a béka végbele alá döngölik. És bocsássatok meg, de miért kell üziben könyörögni ilyen esetekben?! Tudom , néma gyermeknek... Az áldozat vár,hátha feltámad az emberség valakiben,aztán mikor az vérszemet kap,nem marad más hátra,mint a megalázottság utolsó formája:a dipi. Vagy létezik,hogy valaki csak erre utazik?
off: Milyen érdekes, hogy a tolvajok ájulása egyből kómával, majd halállal végződik.Kicsit mintha sántítana ez a megfogalmazás. Én naív,az elején még vártam(mint egy szülő),hogy magukhoz térjenek